900x900

De wereld van de Servieskoningin

De drijvende kracht achter Servieskoningin is Rochelle Heerema. Als kind was zij al onder de indruk van mooi servies en dit is altijd haar passie gebleven. Rochelle is op en top gastvrouw en met haar oog voor detail weet ze de juiste sfeer te creëren. Met roots in het Caribisch gebied brengt ze de warmte en passie mee die het samenwerken met haar tot een feest maken.

 

Filosofie

De Servieskoningin creëert een sfeer van aandacht en kwaliteit. De met zorg en liefde aangeklede tafels van de Servieskoningin zorgen ervoor dat in alle rust tijd met elkaar kan worden doorgebracht, goede gesprekken kunnen worden gevoerd en mooie herinneringen kunnen worden gemaakt.

 

We leven in een tijd waarin we een groot beroep doen op de aarde. Het bewust omgaan met en hergebruiken van spullen vind de Servieskoningin belangrijk. Het opnieuw gebruiken van onze serviezen is op deze gedachte hierop gebaseerd.

  

Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk om ons succes te delen. We hebben gekozen om één keer per jaar een mooi aangeklede tafel te maken waarbij scholieren van de basisschool en oudere mensen samen gaan eten en in gesprek gaan met elkaar. Jong ontmoet oud. Uiteraard met het mooie servies van Servieskoningin.